Politika privatnosti -STEAMteam - STEAMteam - Ovlašćeni uvoznik i distributer Menikini proizvoda - Usluge čišćenja parom

Idi na sadržaj

POLITIKA PRIVATNOSTI  www.steamteam.rs


GENERALNE INFORMACIJE


Privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Iz razloga što prikupljamo različite vrste informacija o korisnicima želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog websajta - www.steamteam.rs

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO


Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise. Za nekoliko servisa u okviru websajta potrebno je dostaviti nam lične informacije u cilju funkcionisanja servisa.

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA


Kada pregledate stranice na adresi www.steamteam.rs, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja svojih Internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš  računar, vrsti Vašeg internet čitača/pretraživača (npr., Google Chrome, Firefox Mozilla ili Internet Explorer). Ove statističke informacije se koriste za merenje broja poseta, aktivnosti pojedinih stranica Websajta i slično.

REGISTRACIJA ZA ONLINE PROIZVODE I USLUGE


Websajt ne koristi registraciju korisnika na bilo koji način, osim ukoliko nas lično kontaktirate i zatražite uslugu, tako da ne postoji opasnost da Vaši podaci budu kompromitovani. Kako bismo Vam mogli pružiti određeni proizvod ili uslugu online, verovatno ćemo od Vas zatražiti da nam dobrovoljno date neke lične informacije, uključujući i adresu elektronske pošte ili broj Vašeg telefona.

UPOTREBA INFORMACIJA


Moguće je da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, npr. pružili neku uslugu, osigurali pravilno ispostavljanje računa, izmerili interesovanje klijenata za svoje različite usluge i obavestili Vas o svojim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste već to pre učinili, možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu utemeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom svoje prve transakcije, odnosno prethodnih kontakata sa nama. Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, možda možemo utvrditi informacije o podešenosti na Vašoj adresi elektronske  pošte - npr., možete li primati grafički obogaćene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da može primati poruke u html formatu, moguće je da ćemo se odlučiti slati Vam grafički obogaćene html poruke elektronskom poštom.

Molimo da primite na znanje da Vašu adresu elektronske pošte ne prosleđujemo svojim poslovnim partnerima. Moguće je, međutim, da ćemo Vam slati ponude u ime svojih poslovnih partnera. Imajte na umu da je moguće, ako iskoristite neku ponudu poslovnog partnera i postanete  njegov klijent, da će Vam oni nezavisno od nas slati ponude. U tom slučaju ćete ih posebno morati obavestiti ako ubuduće ne želite primati njihove ponude.

Naš je cilj slati ponude za koje verujemo da su klijentima relevantne i vredne. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uslovima osmišljenima da bi se zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata. U svakom trenutku možete zatražiti da Vam više ne šaljemo ponude.

DECA I MLAĐI OD 18 GODINA


Ne koristimo stranice www.steamteam.rs za prikupljanje podataka od dece ispod 18 godina, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima.

POVEZANE INTERNET STRANICE


Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći linkove na stranicama www.steamteam.rs mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

IZMENE IZJAVE O PRIVATNOSTI


Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija za marketinške svrhe.

ZAŠTITA PODATAKA I LIČNOSTI


Podatke o ličnosti koje ste nam dobrovoljno dali preduzetnik Ljubiša Jovanović, prikuplja i koristi, odnosno obrađuje, u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita podataka o ličnosti.

Kontakt - STEAMteam
Posaljite E-mail kompaniji STEAMteam
Posaljite SMS kompaniji STEAMteam
Pozovite telefonom kompaniju STEAMteam
Setifikovano od Italijanskog društvo za medicinu životne sredine (SIMA)
STEAMteam-Menikini video materijal
STEAM TEAM D.O.O.
Ovlašćeni uvoznik i distributer Menikini proizvoda
za Republiku Srbiju i Republiku Crnu Goru


STEAMteam lokacija

Gajeva 10  •  11000 Beograd  •  Srbija

Mobilni telefon kompanije STEAMteam

+381 63 234079

E-mail: steamteam.menikini@gmail.com

steamteam.menikini@gmail.com

STEAMteam logo

Matični broj: 21789321
Poreski identifikacioni broj: 113016382

Raiffeisen banka a.d. Beograd   265-1740310002253-81

©Copyright 2022 Menikini/Steamteam
Nazad na sadržaj